Kecemerlangan Pembuatan
Siapa Kami
Pesanan daripada Presiden
Melalui operasi perniagaan kami di persada dunia, kami berazam untuk mencipta aras-aras tanda yang baru dalam bidang olahan haba, dengan fokus yang khusus ke atas teknologi berinovasi, yang digabungkan dengan Kualiti, Kos dan Penyampaian (QCD).
Kenyataan Saranan Nilai

DOWA Hightemp merupakan pilihan utama dunia dalam teknologi olahan haba relau automotif. Dengan lebih 3,000 relau yang telah dipasang sehingga hari ini di kilang-kilang automotif terkemuka serta di pengilang komponen automotif Tier 1 dan 2 di serata dunia, kami sentiasa memberi fokus ke atas cara mengurangkan kos pelanggan.

Pengetahuan dan kemahiran syarikat ini dibina berlandaskan perkhidmatan dan ujian olahan haba yang jumlahnya melebihi 8,000 tan sebulan untuk lebih daripada 500 pelanggan. Ia juga merupakan satu pemahaman tentang pelbagai proses metalurgi yang digabungkan dengan teknologi untuk memproses komponen enjin, komponen gear penghantaran dan lain-lain bahaigan automotif. Kepakaran yang meliputi bidang yang luas ini telah membolehkan DOWA Hightemp muncul sebagai pemimpin dalam kemudahan olahan haba menyusukkarbonan.

Kami terus berusaha untuk meningkatkan prestasi alam sekitar dan mengurangkan kos keseluruhan, serta meningkatkan mutu sistem olahan haba untuk industri automatif. Inovasi kami memacu peralatan dan penyelesaian olahan haba yang boleh dipercayai.

Kepimpinan kami dalam teknik penyusukkarbonan gas terus dan relau penyusukkarbonan taris guling berterusan hibrid yang telah diakui oleh pihak-pihak penting yang terlibat dalam industri ini kerana reka bentuknya yang menjimatkan ruang serta kecekapan tinggi dalam prestasinya.

Kenyataan Saranan Nilai

DOWA Hightemp mempunyai pengetahuan yang tinggi sebagai pemimpin dunia dalam sistem, perkhidmatan dan teknologi olahan haba automotif. Relau kegunaan automotif terkemuka kami termasuk: